Horeca koelers & Horeca vriezers

Professionele koelers en vriezers van 24Horeca

Horeca koelers en vriezers en alles wat daar bij hoort koopt u bij 24Horeca. Of het nu gaat om display koelingen, een flessenkoelkast, horeca koelkast, horeca vrieskast, koelwerkbanken, koelvitrines, opzetkoelvitrines, minibar koelkast, saladettes, snelkoelers, vriezers of vrieswerkbanken, we hebben het allemaal en nog veel meer!

 

Diverse merken koelers en vriezers

Er zijn producten van diverse merken gericht op koelen en vriezen. Zo vindt u in het ruime assortiment onder andere producten van Polar, Hendi, Arktic, Husky, Saro en Bartscher, maar ook van diverse andere merken. Deze zijn speciaal geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en energieverbruik.

 

Vragen over onze apparatuur?

Heeft u vragen over onze koelers en vriezers of over een van onze andere producten? Of wilt u producten eerst bekijken in onze showroom? Neem dan gerust contact op via telefoon of mail. Wij bieden u altijd snelle service en uitstekende aftersales. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd 24/7 online bij ons bestellen.

 

Wat betekent statische koeling?

Koelkasten voorzien van een statisch koelsysteem worden gekoeld door middel van vaste koelelementen en/of koelleidingen die in de wanden lopen. De circulatie van koude in de koelkast gebeurt zonder ventilator op natuurlijke wijze, waardoor er temperatuurverschillen kunnen ontstaan. Doordat warme lucht opstijgt zal het bovenin minder koud worden dan onderin. Een statische koelkast, ook wel bewaarkoeling genoemd, kan geadviseerd worden wanneer de deur van de koelkast weinig (een paar keer per dag) geopend wordt.

Wat betekent statische geventileerd koeling?

Statisch geventileerde koelkasten zijn voorzien van een ventilator. De koude veroorzaakt door de koelleidingen in de wanden en/ of vaste koelelementen, wordt door de ventilator veel beter en gelijkmatiger verdeeld. Naast een betere circulatie en een gelijkmatigere temperatuur in de koelkast, zorgt dit tevens voor het sneller op de gewenste temperatuur terugkomen wanneer de deur van de koelkast open is geweest en de omgevingswarmte voor stijgende temperatuur heeft gezorgd

 

Wat betekent geforceerde koeling?

Een geforceerd koelsysteem zorgt ervoor dat de koude vanaf de verdamper direct in de koelkast wordt “geblazen”. Dit in plaats van koeling vanuit de wanden of elementen bij de statisch of statisch geventileerde modellen. De geforceerde koelkasten hebben veruit de meeste “power” en zullen eenvoudiger op de juiste temperatuur komen en blijven. Dit maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik (veel open en dicht) en het plaatsen in ruimten met hogere omgevingstemperatuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »