Serveer en transport gemak met de serveerwagens van 24Horeca.nl. Wij hebben diverse maten en uitvoeringen. Voor het afruimen, voorbereiden en mise en place en dergelijke. Serveerwagens bieden de mogelijkheid van het rondbrengen of verzamelen van producten.

Wij hebben meerdere soorten serveerwagens op voorraad denk hierbij aan: afruimwagens, hotel bagagewagens, kunststof serveerwagens, RVS serveerwagens en diverse andere transport benodigdheden, geschikt voor elke denkbare gelegenheid.

 

Serveerwagens van 24Horeca

24Horeca is een bekende Nederlandse groothandel in non-food horecaproducten, waaronder uiteraard ook serveerwagens. Geschikt voor horecagelegenheid zoals hotels en restaurants, maar ook voor scholen en allerlei andere bedrijven. Serveerwagens zijn een ware uitkomst voor velen.

Naast ons diverse aanbod serveerwagens hebben we nog veel meer in huis. Werp ook eens blik op het andere assortiment buffetartikelen van 24Horeca zoals elektrische soepketels en chafing dishes.

 

Vragen over onze serveerwagens

Heeft u vragen of opmerkingen na het zien van ons aanbod serveerwagens? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen per mail of telefoon. Daarnaast kunt u dag en nacht producten bestellen in onze webshop. Het 24Horeca team helpt u graag verder en denkt met u mee over de beste opties. Ook vertellen wij graag meer over onze producten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »