Vaatwaskorven bieden voor al het vaatwerk een efficiënte oplossing. De robuuste vaatwaskorven zijn ruimtebesparend en verkleinen de kans op breuk, perfect voor het beste afwas resultaat. Daarnaast kunt u veel vaat tegelijkertijd in en uit de vaatwasser ruimen, ideaal voor in restaurants. De korven garanderen een jarenlange, probleemloze levensduur. De korven zijn in een groot aantal uitvoeringen leverbaar en worden kant en klaar afgeleverd.

Wij bieden diverse soorten vaatwaskorven aan, denk hierbij aan: bestekkorven, bordenkorven, glazenkorven en universele korven geschikt voor elke denkbare gelegenheid.

 

Vaatwaskorven van 24Horeca

24Horeca is een van de grootste Nederlandse groothandels in non-food horecaproducten. Geschikt voor allerlei horecagelegenheden zoals restaurants, hotels, cateringbedrijven, maar uiteraard ook voor andere bedrijven. Vaatwaskorven zijn een ideale tijdbesparende oplossing, makkelijk en snel een schone vaat? Dat kan met de vaatwaskorven van 24Horeca.nl.

Naast onze verscheidenheid aan vaatwaskorven heeft onze website meer te bieden. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar andere keukenartikelen van 24Horeca zoals verpakkingsmateriaal, worstsnijders of voorraadrekken.

 

Vragen over onze vaatwaskorven?

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van ons aanbod vaatwaskorven? U kunt altijd contact opnemen, via mail of telefoon. Producten bestellen in onze webshop kan uiteraard dag en nacht bij 24Horeca.nl. Ons team helpt u graag verder en vertelt graag meer over onze producten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »