Verzenden & retourneren

Met alle voordelen van bestellen online kiest u de gewenste artikelen via de knop 'bestel'. Het programma leidt u dan in een aantal stappen verder naar de rubriek 'betaling' Makkelijk, snel en simpel zonder kosten van brandstof en parkeren en niet te vergeten uw tijd!

Alle op de site vermelde prijzen worden zowel exclusief 21% BTW als inclusief 21% BTW weergegeven.

Uw bestelling kunt u plaatsen:

 • Via de Webshop
 • Per mail: [email protected]
 • Telefonisch: 0318 - 501 320 ( Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 )

Verzending gaat per DPD. Uw goederen worden zo snel mogelijk, binnen een aantal dagen, bij u afgeleverd. Over de order worden, afhankelijk van het artikel, bezorgkosten berekend. Voor Nederland geldt een standaard tarief van € 6,95 excl. btw. Voor zendingen naar België en Duitsland berekenen wij € 9,95 excl. btw bezorgkosten. De extra verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling en de gekozen verzendmethode, dit kan dus per bestelling verschillend zijn. Zijn er vragen, alvorens het te verzenden, dan zullen wij contact met u opnemen!  

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. voor losse kranten en tijdschriften;
 8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Wij geven u, zoals bekend, garantie op al onze producten van 6 maanden en, afhankelijk van het artikel, tot een periode van 2 jaar op aanwijsbare fabrieksfouten. Op slecht onderhoud, zoals bijvoorbeeld verkalking en de daardoor ontstane problemen kunnen wij nimmer garantie geven. Het niet opvolgen van de gebruiksadviezen valt evenmin onder de garantie. Garantie wordt uitsluitend verleend indien u, met de reparatie een kopie aankoopfactuur meezendt en een duidelijke klacht omschrijft. Bij het ontbreken van één van deze formulieren zijn wij minimaal verplicht u onderzoekkosten in rekening te brengen. U helpt uzelf door al deze informatie duidelijk weer te geven.

24Horeca
Transformatorstraat 6B
3903LT Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 - 501 320 ( Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 )

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »