Display Koelingen

Op zoek naar een nette display koeling? U vindt ze op 24Horeca.nl. Een display koeling heeft veel voordelen, zo ziet u in een oogopslag de voorraad en tevens geeft het direct een mooie verzorgde uitstraling. Ideaal als u uw klanten een ijskoud drankje wil serveren. Daarnaast zijn de meeste koelkasten voorzien van dubbele glasdeuren en zijn ze energiezuinig. Het aanbod is divers, zo hebben wij display koelingen met 1 tot 3 deuren en van klein tot groot. Met merken als Husky, Saro, Hendi, Liebherr en Polar is er altijd een geschikte display koelkast te vinden.

 

Display koeling van 24Horeca

24Horeca is een bekende Nederlandse groothandel in non-food horecaproducten. Onze display koelingen zijn geschikt voor verschillende horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en sportclubs maar natuurlijk ook voor hotels en andere bedrijven. Uw gekoelde dranken op een mooie wijze presenteren, doe het met de display koelkasten van 24Horeca.

Wij hebben uiteraard nog meer producten gericht op koelen en vriezen, neem bijvoorbeeld ook een kijkje op de volgende pagina’s: Display vrieskast, gebaksvitrines en wijnklimaatkasten, perfect voor uw horecagelegenheid.

 

Vragen over display koelingen?

Vragen of opmerkingen na het zien van onze display koelingen? Of andere algemene vragen? U kunt direct contact opnemen, via mail of telefoon. U kunt elk moment van de week producten bestellen in onze webshop. 24Horeca helpt u graag verder en vertelt u graag meer over onze producten.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »