Categorieën

Aanbiedingen

Informatie

Met alle voordelen van bestellen online kiest u de gewenste artikelen via de knop 'bestel'. Het programma leidt u dan in een aantal stappen verder naar de rubriek 'betaling' Makkelijk, snel en simpel zonder kosten van brandstof en parkeren en niet te vergeten uw tijd!

Alle op de site vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Uw bestelling kunt u plaatsen:
* Via de Webshop
* Per mail: klantenservice@24horeca.nl
* Telefonisch: 0314-765011

Maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00  

Verzending gaat per Post NL, door Ned Express of anders. Uw goederen worden zo snel mogelijk, binnen een aantal dagen, bij u afgeleverd. Over de order worden, afhankelijk van het artikel, bezorgkosten berekend. Voor Nederland geldt een standaard tarief van € 5.74 excl. btw Belgie en Duitsland berekenen wij € 4.74 excl. btw bezorgkosten. De extra verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling en de gekozen verzendmethode, dit kan dus per bestelling verschillend zijn. Zijn er vragen, alvorens het te verzenden, dan zullen wij contact met u opnemen!  

Retourzending: U kunt een artikel ruilen door het binnen 7 dagen aan ons retour te zenden. Het dient ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in originele verpakking te zijn. Transportkosten worden niet vergoed. Bij speciaal bestelde producten is er geen retour mogelijk. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

* Telefonisch: 0314-765011

Maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00