Dienbladen

Aanbiedingen

Informatie

Dienbladen Er zijn 72 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Houten Dienbladen
  De mahonie gekleurde 'Woodform' dienbladen zijn van hout versterkt laminaat. Sterk, schok en breuk bestendig. Alle dienbladen hebben een antisliplaag. Deze 'traditionele' horeca dienbladen zijn er voor allerlei toepassingen van koffie dienblad, bier dienblad tot zelfbediening dienblad. In de diverse maten is er altijd keus.
 • Polyform Dienbladen
  Polyform dienbladen bestaan uit glasvezel versterkt polyester. Allemaal voorzien van een antisliplaag. Deze sterke dienbladen zijn bestand tegen temperaturen van -50 graden tot +140 graden wat de ruime flexibele staat van het materiaal aangeeft.
 • Rubberform Dienbladen
  Ideaal voor bar en restaurant zijn de 'Rubberform' dienbladen. Het uit lagen opgebouwde laminaat heeft over het gehele oppervlak een rubber antisliplaag. Een laag die zowel bij nat als droog goed werkt. De trendy zwarte dienbladen zijn er in vele maten.
 • Kunststof Dienbladen
  Kunststof dienbladen zijn er in meerdere materiaal soorten waaronder, polyester, polypropyleen, melamine en ABS. Flexibel, sterk en veelal in meerdere kleuren verkrijgbaar. Probleemloos in de vaatwasser maakt deze categorie dienbladen tot een allrounder.
 • Fastfood Dienbladen
  Speciaal voor het voordelige segment zijn er de 'Fastfood' dienbladen. Frisse kleuren en handige lichte modellen. Ze zijn in meerdere compacte maten verkrijgbaar en vaatwasmachine bestendig.
 • Metalen Dienbladen
  Fraai glimmend of mat roestvrijstaal en aluminium voor chique serveer mogelijkheden. Bierdienbladen, serveerblaadjes, koffieplateau's en ander varianten bieden voor elk wat wils op het gebied van 'keurig' serveren.
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 72 artikelen
Toon 1 - 12 van de 72 artikelen