Thermoskannen

Aanbiedingen

Informatie

Thermoskannen Er zijn 88 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Roestvrijstalen Isoleerkannen
  Dubbelwandige isoleerkannen in een grote variatie rvs uitvoeringen voor zowel professioneel gebruik in uw bedrijf als voor thuis gebruik. Net zo gevarieerd als de verschillende manieren om te genieten van uw koffie is ook onze collectie van vacuüm kannen, dat houdt uw koffie warm voor een extra-lange tijd. Het resultaat: Een aromatische ervaring!
 • Kunststof Isoleerkannen
  Dubbelwandige isoleerkannen van kunststof voor thuis, op het werk of op vakantie. Voor licht gebruik of professioneel intensief gebruik. Een isoleerkan kan zowel voor koude of warme dranken gebruikt worden. Keuze uit draai of drukknop sluitingen en natuurlijk mooie design's in diverse kleuren.
 • Pompkannen Air-Pot
  Voor een nog groter gebruiksgemak is er de Thermo-isoleerkan met pomp. Deze kan wordt ook wel Air-pot genoemd. D.m.v. luchtdruk pomp je de vloeistof eruit. Erg handig op een plek waar steeds weer een kopje of beker getapt moet worden. Ideaal op kantoren en verenigingen.
 • Isoleerflessen
  Praktische en comfortabele isoleer flessen voor onderweg. Handige maten voor ieder wat wils. Lek proof in verschillende mooie uitvoeringen maakt uw keuze bij isoleerkan.com eenvoudig.
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 88 artikelen
Toon 1 - 12 van de 88 artikelen