Koekenpannen

Aanbiedingen

Informatie

Koekenpannen Er zijn 82 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Koekenpan Keramisch
  Aluminium koekenpanen met Nano Keramische antiaanbaklaag. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen met een energiezuinig procedé. Zeer hoge temperatuur bestendigheid, tot wel 400 C. *150 C hoger dan traditionele antiaanbaklagen. Zeer glad oppervlak, één druppel olie is voldoende voor een goed bakresultaat. Zéér hard oppervlak met een hoge slijtvastheid. Door de lichtgrijze kleur is verkleuring van olie of boter goed te zien. De Rvs bodem maakt ze geschikt voor alle warmtebronnen. De geklonken handgrepen zijn voorzien van hittebestendig silicone.
 • Koekenpan Gietaluminium
  Gietaluminium koekenpannen met een titanium anti-aanbaklaag en een Rvs handgreep voor een gelijkmatige warmte verdeling over de bodem dat de bakeigenschappen ten goede komt. Vanwege de goede geleiding van dit aluminium kookgerei past de temperatuur in de pan zich snel aan. De gietaluminium koekenpan maakt als een ware Prof een omelet, pannenkoek of crêpe.
 • Koekenpan Aluminium
  De aluminium koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn er nu ook in uitvoeringen voor inductie geschikt. Dat geldt niet altijd voor alle series. De professionele pannen met een metalen geklonken handgreep zijn er in diverse maten.
 • Koekenpan Roestvrijstaal
  In een rvs koekenpan kan een perfect en lekker stukje vlees gebakken worden. Omdat deze pan tegen hoge temperaturen bestand is kun je het vlees lekker dichtschroeien. Dit is nodig om de vleessappen in het vlees te behouden. Laat de pan eerst goed heet worden en doe dan pas wat olie of boter in de pan. Laat het eerst aan een kant dichtschroeien, het laat dan vanzelf los van de bodem, en draai het daarna om.
 • Koekenpan Plaatstaal
  De gewone plaatstalen koekenpan is van een eenvoudige schoonheid. Hij kan elke temperatuur aan, de steel is geschikt voor in de oven en hij is relatief goedkoop. Behandel hem goed anders kan hij roesten, dat wil zeggen afwassen met enkel heet water en ingevet met olie wegzetten. Voor het bakken heb je een beetje olie of boter nodig. Na verloop van tijd bouwt zich een natuurlijk antikleef laagje op. Voor het eerste gebruik is het noodzakelijk ze in te branden: Boen de pan schoon in een sopje, droog af en zet hem op middelhoog vuur. Schenk een lepel olie in de pan en wrijf met een prop keukenpapier uit. Laat de olie een kwartier rustig inbranden. Haal de pan van het vuur, laat afkoelen en veeg schoon met keukenpapier. Herhaal dit nog een keertje. Daarna alleen nog maar afwassen met heet water, dus nooit meer sop gebruiken, en goed ingevet wegzetten.
 • Koekenpan Smeedijzer
  Smeden staat voor 'ambachtelijk' en het serveren van uw ambachtelijk gerechten past dan ook uitstekend in deze stalen koekenpannen. Het oog "de beleving" wil ook wat en daarvoor zijn deze pannen dan ook zeer geschikt. Sterke en warmte isolerende borden. Let wel op het droog en ingevet wegzetten om roestvorming te voorkomen.
 • Braad - Wok - Paella pannen
  Pannen en koekenpannen voor diverse doeleinden en in verschillende materialen uitgevoerd. Altijd aangepast aan de kook omstandigheden om er een ware culinaire verrassing van te maken.
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 82 artikelen
Toon 1 - 12 van de 82 artikelen