Tosti-Toastapparaten

Aanbiedingen

Informatie

Tosti-Toastapparaten Er zijn 80 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Tosti Sleuvenapparaat
  Tosti Sleuvenapparaat: Tip: Verwarm het apparaat even voor en gebruik voor het maken van tosti's altijd verse ingrediënten. Vers brood en verse jonge, volvette kaas. De groothandel verkoopt ook zogenaamde 'tostikaas'. Stel het apparaat in op 3-4 minuten. De tosti's zullen na de bereidingstijd lichtbruin geroosterd zijn en de kaas goed gesmolten, zonder er tussenuit te lopen. Bij het breken van de tosti ontstaan draden kaas, als teken dat de kaas goed gesmolten is. Op deze manier maakt u de lekkerste, knapperigste tosti's!
 • Tosti Grill Frontlader
  Efficiënte, professionele tosti grills speciaal voor horecagelegenheden. Met deze handige apparaten maakt u snel en gemakkelijk de lekkerste, krokante tosti’s. Door het gebruik van tosti tangen blijven de tosti’s goed op elkaar zitten en kunnen de tosti’s eenvoudig in en uit de tosti grill worden gehaald.
 • Toaster-Broodrooster
  Brood roosteren of toasten kan in een van de vele modellen speciaal voor kleine of grotere hoeveelheden toast. In de keuken of bij de uitgifte en voor op het ontbijt buffet zijn er voldoende modellen om de benodigde productie snelheid in te vullen.
 • Accessoires
  Handige accessoires voor tosti-apparaten, broodroosters en grillapparaten.
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 80 artikelen
Toon 1 - 12 van de 80 artikelen