Koffieapparatuur

Aanbiedingen

Informatie

Koffieapparatuur Er zijn 139 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Filter Apparatuur
  Professionele koffiemachines met het glaskannen en thermoskannen systeem. In korte tijd een 'pot' heerlijke verse koffie die desgewenst kan worden warm gehouden op het warmhoud plaatje of in de isoleerkan. Modellen voor intensief of minder intensief gebruik. Handig met of zonder water aansluiting voor vele doeleinden.
 • Instant Apparatuur
  Een grote variëteit aan warme dranken, het optimale gebruiksgemak, de bewezen technologieën; of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, de instantmachines uit de Bolero-serie bieden een passende oplossing voor elke locatie. Deze machines van Bravilor Bonamat hebben een eigentijds design en een professionele uitstraling door de toepassing van duurzaam roestvrij staal. Diverse warme dranken én heet water; snel en met slechts één druk op de knop.
 • Fresh Brew Apparatuur
  Vers gemalen koffiebonen staan aan de basis van heerlijke filterkoffie. Door de verfijnde techniek komt de smaak van kwaliteit in de fresh brew machines optimaal tot zijn recht. De apparatuur is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De fresh brew serie is een lust voor het oog, dankzij de fraaie vormen en lichteffecten.
 • Espressomachines
  Ontdek de Barista in je! Maak een perfecte espresso of kies uit een van de andere koffiespecialiteiten. Met deze machines is het mogelijk professioneel warme dranken te bereiden van een uitzonderlijke klasse op basis van vers gemalen bonen. Espresso zoals de Barista die maakt. Van een espressomachine wordt tijdens de bereiding een krachtige prestatie gevraagd. Daarom zijn voor deze machines alleen de beste, sterkste en meest duurzame materialen gebruikt.
 • Percolators
  Voor het zetten van grotere hoeveelheden in een keer is het gebruik van een percolator een goede en voordelige oplossing. De roestvrijstalen modellen zijn voorzien van een makkelijke non-dripkraan en een peilglas om de voorraad in de gaten te houden. De filterpannen zijn geschikt voor standaard koffiemaling. Energie zuinige en beter warmte isolerende uitvoeringen zijn als dubbelwandig model te krijgen. Houdt u rekening met de zettijd, dan heeft u het gemak van snel achter elkaar door koffie tappen.
 • Water en Drankenwarmers
  Water en warme dranken warm maken en houden in enkelwandige of dubbelwandige systemen. Voor een kleine hoeveelheid of juist een grote of de hele dag door, voor alles is een oplossing. In uw bedrijf , catering situatie, beurs locatie en zeker ook voor de buiten.
 • warmhoudplaat

  Maak uw koffie apparatuur compleet met de eigenlijk niet weg te denken koppen warmer. Met voorverwarmde kopjes voorkomt u dat de koffie te lauw wordt geserveerd. Uw gasten zullen terug komen voor perfecte koffie.

 • Koffie Containers

  Dubbelwandige geïsoleerde koffie containers ideaal voor transport in catering situaties. Veilig opslaan van warm en koud voedsel.Koffie container specialist

 • Accessoires
  Benodigdheden ter completering van koffie bereiding, koffie serveren of transporteren. Onderdelen en accessoires die een onmisbare aanvulling zijn op uw koffiemachine, zoals glaskannen, filters, ingrediënten bakjes en serveerwagens.
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 139 artikelen
Toon 1 - 12 van de 139 artikelen