Filter Apparatuur

Aanbiedingen

Informatie

Filter Apparatuur Er zijn 21 producten.

Per pagina
Toon 1 - 12 van de 21 artikelen
 • € 54,00 btw excl. € 65,34 btw incl.

  Dit koffiezetapparaat biedt de mogelijkheid om koffie meteen in een isoleerkan te zetten. Het apparaat is voorzien van een zwenkfilter, drubbelstop, aromakeuzeknop, controlelampje, theefilter en een thermoskan die voorzien is van een aromadeksel. 

 • € 96,00 btw excl. € 116,16 btw incl.

  Dit koffiezetapparaat biedt de mogelijkheid om koffie meteen in een isoleerkan te zetten. Het apparaat is voorzien van een zwenkfilter, drubbelstop, aromakeuzeknop, controlelampje, theefilter en een thermoskan die voorzien is van een aromadeksel. 

 • € 139,00 btw excl. € 168,19 btw incl.

  Koffiezetapparaat voorzien van een onafhankelijk te bedienen warmhoudplaatje aan de bovenzijde waardoor koffie warm blijft terwijl u aan de onderzijde nieuwe koffie zet. Ideaal voor drukke cafés, restaurants, bars en bistro's. 

 • € 149,50 btw excl. € 180,90 btw incl.

   Koffiezetapparaat voorzien van 2 apart regelbare verwarmingsplaatjes en een indicatie lampje. Geschikt voor 110/250 filterpapier en wordt geleverd met een glazen kan die voorzien is van een polypropyleen deksel.

 • € 175,00 btw excl. € 211,75 btw incl.

  Filter koffiemachine met een fraai design en een praktische bediening. Voorzien van 2 geëmailleerde warmhoudplaten, RVS filterpan, thermische droogkookbeveiliging en veiligheidssensoren in het waterreservoir. Geschikt voor korffilters 250/90. Wordt geleverd inclusief koffiekan met deksel en een kunststof bodem. 

 • € 198,00 btw excl. € 239,58 btw incl.

  Zeer betrouwbaar koffiezetapparaat werkt d.m.v. een doorstroom systeem waardoor er altijd vers water is en geen opwarmtijd nodig is. RVS koffiezetapparaat is voorzien van een thermische droogkook beveiliging en veiligheidssensoren in het waterreservoir. 

 • € 198,50 btw excl. € 240,19 btw incl.

  Snelfiltersysteem met doorstroomelement - 1,8 liter in 5 minuten. Traditioneel filter koffie zetten en warmhouden in een glaskan. De meest gebruikte horeca koffiemachine.

 • € 269,00 btw excl. € 325,49 btw incl.

  Snelfilterapparatuur voor locaties zonder wateraansluiting. Inclusief glazen kan en kunststof filterpan. Heerlijke, verse filterkoffie De apparaten zijn handmatig met water te vullen en zo overal plaatsbaar Eenvoudig in bediening en onderhoud Zelfregulerende warmhoudplaten voor behoud van optimale koffiekwaliteit

 • € 295,00 btw excl. € 356,95 btw incl.

  Zeer betrouwbaar koffiezetapparaat werkt d.m.v. een doorstroom systeem waardoor er altijd vers water is en geen opwarmtijd nodig is. RVS koffiezetapparaat is voorzien van een thermische droogkook beveiliging en veiligheidssensoren in het waterreservoir. Wordt geleverd met een RVS dubbelwandige koffiekan. 

 • € 295,00 btw excl. € 356,95 btw incl.

  Professioneel koffiezetapparaat biedt de mogelijkheid om meteen koffie in een isoleerkan te zetten. Voorzien van een thermische droogkookbeveiliging en wordt geleverd met een isoleerkan met een inhoud van 2,2 liter.

 • € 309,00 btw excl. € 373,89 btw incl.

  Snelfilterapparatuur voor locaties zonder wateraansluiting voor het direct zetten van koffie in een thermoskan of airpot. Inclusief roestvrijstalen thermoskan (2 liter) en kunststof filterpan.Heerlijke, verse filterkoffie De apparaten zijn handmatig met water te vullen en zo overal plaatsbaar Eenvoudig in bediening en onderhoud Thermoskan voor op...

 • € 353,00 btw excl. € 427,13 btw incl.

  Snelfilterapparatuur voor het direct zetten van koffie in thermoskan of airpot. Voor locaties zonder wateraansluiting. Inclusief roestvrijstalen filterpan. Exclusief thermoskan of airpot.Heerlijke, verse filterkoffie De koffie wordt rechtstreeks in een airpot of thermoscontainer gezet Signalen voor wanneer de koffie klaar is en wanneer het ontkalkt...

Toon 1 - 12 van de 21 artikelen