Keukenmachines

Aanbiedingen

Informatie

Keukenmachines Er zijn 218 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Sapcentrifuge
  Sapcentrifuge
 • Blenders
  24Horeca.com verkoopt blenders variërend van 500. 1100 en 1500 watt voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van het aantal watt, varieert de snelheid van het ronddraaien van de mesjes die in de blenders zitten. Er is dus voor iedere keuken een blender die voldoet aan uw eisen. Een blender kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk bijvoorbeeld aan het snel klaarmaken van beslag, het maken van een smoothie, ijsblokjes crushen of het snel en grof fijn hakken van groentes. Bestel eenvoudig en snel uw blender online bij 24 Horeca.
 • Citruspersen
  Voor het gezonde werk zijn er vele soorten citruspersen geschikt voor verschillende citrusvruchten. Zware en fraai vormgegeven apparaten in diverse uitvoeringen die intensief gebruikt kunnen worden. Veelal met meerdere perskegels voor alle maten citrusfruit. Praktisch en hygiënisch zijn de modellen met de veilige hefboom klep. Naast de citruspersen zijn er nog de sapcentrifuges voor nog meer soorten fruit. Met deze eenvoudig te gebruiken apparatuur zorgt u voor de juiste vitamine-boost.
 • Cutters
  24Horeca.nl biedt u een breed assortiment cutters voor de groot horeca keuken die zeer multifunctioneel te gebruiken zijn. Bij 24Horeca.nl vindt u tevens hoogwaardige Cutters die geschikt zijn voor de echte professionele slagerij, maar ook kleinere exemplaren die voor de keuken thuis geschikt zijn.
 • Gehaktmolens
  24Horeca.nl biedt u een breed assortiment gehaktmolens voor de groothoreca keuken die zeer multifunctioneel te gebruiken zijn. Zelfs voor het raspen van Parmezaanse kaas bestaat er een gehaktmolen, die deze handeling er moeiteloos even bij doet. Bij 24Horeca vindt u tevens hoogwaardige gehaktmolens en vleesmolens die geschikt zijn voor de echte professionele slagerij, maar ook kleinere exemplaren die voor de keuken thuis geschikt zijn.
 • Groentesnijders
  Een groentesnijder moet aan een aantal eisen voldoen. Belangrijk is dat de groentesnijder scherp moet blijven, en gemakkelijk schoon te maken moet zijn. Het efficiënt raspen en snijden van verschillende groenten is dagelijkse praktijk in de professionele groothoreca keuken. Het is de basis voor het creëren van verse en gezonde gerechten.
 • Mixer-Foodprocessor
  Een foodprocessor is een kleine keukenmachine en beschikt ook over een eigen mengkom. Door zijn scherpe messen is de foodprocessor uitermate geschikt voor het hakken, snijden en raspen van voedsel. Ingrediënten worden via een toevoer aan de bovenzijde van het apparaat verwerkt. Sommige foodprocessors kun je ook inzetten voor het af en toe mengen en kneden van ingrediënten. 24Horeca.nl heeft dan ook een ruim aanbod professionele foodprocessors van verschillende bekende merken.
 • Staafmixers
  24Horeca.nl verkoopt verschillende modellen staafmixers, ook voor de instellingskeuken. Wij hebben voor de grotere keukens zeer praktische staafmixers in onze collectie deze kunnen mixen in gerechten tot 300 liter. Deze staafmixer is volledig automatisch en heeft geen handbediening nodig. Wij verkopen staafmixers van verschillende merken. Voor elke afmeting keuken is er bij ons een staafmixer te vinden.
 • Milkshakers
  Milkshakers
Per pagina
Toon 1 - 12 van de 218 artikelen
Toon 1 - 12 van de 218 artikelen